Për shkak të kërcënimeve hibride që Serbia po bën ndaj Kosovës, propagandës së vazhdueshme dhe lajmeve fake ndaj vendit...

Opublikowany przez Jetlir Zyberaj Czwartek, 4 lipca 2019