🇦🇱🇽🇰Prizreni të jep përherë një kënaqësi të posaçme; historia e shqiptaria bashkëjetojnë në ajrin që thith dhe njerëzit kanë një energji shumë të mirë ngado i hedh sytë🔥

Posted by Edi Rama on Sunday, February 12, 2023